Over ons

fritsBRABERSbv is een landelijk opererend bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. In dit familiebedrijf wordt persoonlijk advies gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

  • U kunt bij ons uw eigen originele kerstpakket samenstellen vanaf 12 stuks, dit kan online of in onze mooie showroom.
  • Wilt u liever uw medewerkers zelf een eindejaarsgeschenk laten kiezen? Ook dat is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heeft u een speciaal verzoek of moeten de geschenken op meerdere adressen geleverd worden? Neem dan contact met ons op en wij bieden u een passend en vrijblijvend voorstel.

Lees onze referenties voor een greep uit onze tevreden relaties.

Waarom kiezen voor fritsBRABERSbv?

  • U kunt uw kerstpakketten zelf samenstellen. Dit kan in onze showroom in Tilburg, gemakkelijk zelf online of wij maken een voorstel aan de hand van uw wensen.
  • Professioneel advies met een persoonlijk tintje. Geen tijd om onze showroom te bezoeken? Dan offreren wij vrijblijvend een verrassend kerstpakket dat aan uw wensen voldoet. Of u kunt zelf eenvoudig online een kerstpakket samenstellen.
  • Snelle, betrouwbare service met uitgebreide bezorgmogelijkheden. Door onze korte lijnen spelen we snel in op uw wensen en zijn we flexibel in onze oplossingen.