Kerstpakket online bestellen

Originele kerstpakketten 2019

Bent u opzoek naar een origineel kerstpakket om uw medewerkers of relaties mee te verrassen dit jaar? In ons ruime assortiment kunt u vast en zeker een geschikt kerstpakket vinden. We hebben kerstpakketten in verschillende kleurstellingen en thema’s om uit te kiezen, bijvoorbeeld Italiaanse kerstpakketten, traditionele kerstpakketten, een kerstpakket voor mannen of juist een kerstpakket voor vrouwen.

Kerstpakketten online bestellen

U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Tilburg maar u heeft ook de mogelijkheid om de kerstpakketten op uw gemak online te bekijken. Onze kerstpakketten zijn te bestellen vanaf 12 stuks en u kunt dit gemakkelijk online doen. Een mailtje sturen of uw bestelling telefonisch doorgeven mag natuurlijk ook.

Eigen kerstpakket samenstellen

De diverse soorten kerstpakketten in ons online assortiment zijn naar uw eigen wens aan te passen. Verwijder de artikelen die u er niet in wilt hebben en voeg toe wat u wilt aanvullen. De prijs van het kerstpakket wordt na iedere aanpassing bijgewerkt, wel zo makkelijk en geen verrassingen achteraf.

Het is verder ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kan eenvoudig online of door een afspraak te maken in onze showroom zodat één van onze experts u kan adviseren.

Veel plezier met het uitkiezen of samenstellen van uw kerstpakket. Zijn er vragen of kunnen we u ergens mee helpen, neem gerust contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de kerstpakketten voor dit jaar? Of wilt u zelf een kerstpakket samenstellen. Maak een afspraak in onze showroom.

Onze experts vertellen u graag meer over de trends en mogelijkheden.


fritsBRABERSbv

Polluxstraat 6
5047 RB Tilburg
T 013-571 15 38

www.fritsbrabersbv.nl
info@fritsbrabersbv.nl

ING Bank:
NL65INGB 0008 5494 97

KvK : 72093536
BTW nr. 858983217.B01