Online keuze kerstpakket

Wilt u uw medewerkers zelf een kerstgeschenk laten kiezen?
Dit kan met ons all-in geschenkenconcept.

  • Geefmoment met leuk doosje

  • Gepersonaliseerde webshop

  • Keuze uit meer dan 1000 cadeau’s

  • Gepersonaliseerde waardebon

  • Kies één of meerdere cadeau’s

Wij maken een webshop op maat

Wanneer je een democode aanvraagt, maken we al direct een webshop. Hiervoor gebruiken we het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Ook het budget passen we aan, zodat je precies ziet waaruit je collega’s en medewerkers straks kunnen kiezen.

Wanneer je de democode om wilt zetten in een bestelling, kunnen we in overleg met jou nog aanpassingen maken. Let op dat hoe eerder je er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

De waardebon wordt verpakt in een leuk geefmoment

Elk jaar bedenken we een nieuw geefmoment. Het is altijd een leuk doosje met daarin een kleine attentie en een bijpassende waardebon. Hier kun je een eigen tekst voor aanleveren, om je collega’s persoonlijk te bedanken.

We kunnen het geefmoment ook geheel personaliseren. Van een persoonlijke sleeve, tot een geheel eigen ontwerp doosje. Zelfs de attentie kan speciaal voor u bedacht en gemaakt worden. Ook hiervoor geldt dat hoe eerder je er bij bent, hoe meer er mogelijk is.

De medewerker logt in met de gegevens op de waardebon

Wanneer je het geefmoment openmaakt, tref je daarin een waardebon aan met een (persoonlijke) kerstwens, een verwijzing naar de website waar ingelogd kan worden en natuurlijk unieke inloggegevens.

De medewerker kan deze gegevens gebruiken om in te loggen in de webshop die voor jouw bedrijf gemaakt is. Ondervind je problemen? De helpdesk is goed bereikbaar per telefoon en e-mail.

De medewerker kan shoppen tot het budget op is

In de webshop krijg je een saldo van een bepaald aantal klavertjes. Na het inloggen kun je shoppen, totdat dit saldo op is. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 1000 cadeau’s!

De cadeau’s zijn ingedeeld in categorieën en in prijscategorieën. Je kunt dus een heel pakket samenstellen met allemaal kleine cadeau’sof je kunt je hele saldo aan één cadeau besteden.

Het uitgekozen cadeau wordt thuis bezorgd

Wanneer je je gehele saldo besteed hebt, kun je bestellen. Hier vul je je gegevens in en dan ontvang je een bevestiging. Eenmaal hier wordt je bestelling zorgvuldig ingepakt in een leuke kerstdoos.

Zodra we het pakket versturen, krijg je een mail met gegevens om je kerstpakket te volgen. Binnen enkele werkdagen komt PostNL het bij je thuis bezorgen.

Jouw bedrijf ontvangt een anoniem overzicht van de bestellingen

Jij als schenker ontvangt van ons een overzicht van alle bestellingen. Je ziet natuurlijk niet wie wat besteld heeft, je bestelling blijft altijd privé.

Aan de hand van het tussenoverzicht kun je reminders sturen naar collega’s om hun bestelling te plaatsen. Bovendien staat de btw van de gekozen cadeau’s gespecificeerd op het eindoverzicht (de waardebonnen zijn inclusief btw).

De shop bereikt een sluitingsdatum

De webshop sluit op een datum die met jouw bedrijf overlegd is. Hierna ontvang je het eindoverzicht.
De sluitingsdatum werkt erg prettig, omdat jij dan op tijd een overzicht hebt en wij ons assortiment weer kunnen vernieuwen voor volgend jaar.

Bent u benieuwd naar de kerstpakketten voor dit jaar? Of wilt u zelf een kerstpakket samenstellen. Maak een afspraak in onze showroom.

Onze experts vertellen u graag meer over de trends en mogelijkheden.


fritsBRABERSbv

Polluxstraat 6
5047 RB Tilburg
T 013-571 15 38

www.fritsbrabersbv.nl
info@fritsbrabersbv.nl

ING Bank: NL65INGB 0008 5494 97

ING Bank:
NL65INGB 0008 5494 97

KvK : 72093536
BTW nr. 858983217.B01