"Nog 190 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
 • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Levering op door u gewenste locatie

trends

 • Musthaves voor het kerstpakket 2018

  De zomervakantie is voorbij en na de eerste showroom bezoeken kan ik u vertellen wat de musthaves zijn voor in het kerstpakket van 2018.

  TrolleykofferBlauw handbagage koffertje

  Hoewel al jaren favoriet is de reiskoffer met 4 zwenkwieltjes dit jaar erg in trek als eindejaarscadeau. Het leuke van zo'n koffertje is dat je deze kunt vullen met een lekkere fles wijn en allerlei leuke foodartikelen. Dat ziet er heel erg leuk uit als de werknemer het uitpakt 's avonds thuis met het gezin. De trolleys zijn "cabin proof" wat betekent dat ze mee mogen in de cabine als handbagage. U kunt in onze showroom uw eigen koffer in komen pakken of wij maken een vrijblijvend voorstel voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

   

   

  MosselenMosselpan kerstpakket

  Als de R in de maand zit kunnen de lekkerste mosselen gegeten worden. Dit jaar hebben wij een prachtige mosselpan in ons assortiment met daarbij ook speciaal mosselbestek. Het pannetje is mede dankzij de leuke kleur erg in trek! Bekijk hier ons huispakket met de mosselpan en bestel hem direct.

   

   

  XL glazen potGrote glazen windlicht met touw

  De laatst musthave voor in het kerstpakket is een extra groot windlicht. Hartstikke leuk om te vullen met lichtjes of kerstdecoratie. U kunt online een kerstpakket samenstellen met dit product of bezoek onze showroom.

  Heeft u vragen over onze producten? Wilt u een afspraak maken in onze showroom? Dan kunt u mailen naar info@fritsbrabersbv.nl.

 • Kleur- en thematrends kerstpakket 2018

  Deze week hebben wij weer een kerstpakket beurs bezocht en wij raakten geïnspireerd voor onderstaande thema´s en kleurtrends.

  Moodboard groen | natuur | maritiem | blauw | bladeren | outdoor
 • Onze toppers

  De zomervakantie zit er weer op hier in het zuiden en we merken dat de orders voor kerstpakketten weer binnen beginnen te komen. Hier zien wij ook al een aantal populaire pakketten uitspringen. Wij laten u graag weten wat hét hippe kerstpakket van 2017 is. Lees verder

 • Verantwoord genieten mag weer

  Geef een kerstpakket waarmee de ontvanger verantwoord mag genieten.
 • Trends kerstpakket 2017

  De trends voor het kerstpakketten seizoen zijn luxe food producten en bont gekleurde cadeaus.
 • Trends 2016: marmer, pastel, whisky & water

  Deze maand zijn er al diverse beurzen waar de laatste noviteiten voor het kerstpakket van 2016 gepresenteerd worden. Wij hebben wat onderzoek gedaan en presenteren u de trends die wij gespot hebben op het gebied van non food en food.

  Marmer

  de marmerlook is een woontrend die helemaal aan het terugkomen is. Ikea adverteert op dit moment met een luxe keuken met marmeren blad en ook bij de exposanten zagen wij deze trend terug. Tapasplanken en schaaltjes met gemarmerde look werden volop gepresenteerd.

  Plank marmer Gemarmerde houten tapasplank
  Serveerplank gemarmerd Serveerplank hout en marmerlook

  Pasteltinten

  Niet alleen de mode voor dit jaar bevat pasteltinten, maar ook de kerstpakketartikelen. De producten die wij zagen in pastelkleur waren onder andere: Hamamdoeken, verzorgingsproducten, zoetwaren en servetten. Voor dames is dit natuurlijk heel erg leuk om te krijgen als kerstgeschenk.

   

  Hammam handddoek Hamamdoeken in alle kleuren
  Wiebertjes servet in roze Servetjes in pastel
  Healing in harmony Treets Traditions in lila

   


  Whisky

  Whisky drinken is natuurlijk geen trend, maar er mag nu meer aandacht aan besteed worden. Vooral de whiskyglazen en de bijbehorende whiskysteentjes die je gebruikt om je whisky te koelen zijn erg populair. De ijsstenen van graniet functioneren als ijsblokjes zonder dat er water in de whisky komt.

  Ijssteentjes Whisky steentjes om de drank mee te koelen

  Water

  Een gezonde levensstijl is steeds meer prioriteit aan het worden. Daar hoort het drinken van water natuurlijk ook bij, maar dan op een hippe manier. Neem je eigen water mee onderweg, eventueel met toevoeging van een smaakje door middel van groente, fruit en kruiden.

  Ibiza water blauw Solan de Cabras water
  Drinkfles zonder tuitje Rosti Mepal Just Water

   

  Over een paar weken zullen we een nieuwe blog posten met daarin wat leuke trends in literatuur en elektronica.

6 artikel(en)