"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
 • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Levering op door u gewenste locatie

showroom

 • Kerstpakketten showroom is geopend

  Afgelopen week hebben we onze showroom officieel geopend voor het kerstpakketten seizoen 2018! De eerste gasten bezochten de showroom om zelf een kerstpakket samen te stellen.

  Onze huispakketten

  Herman kerstpakket

  Ieder jaar staan er op onze website pakketten en relatiegeschenken die wij onze 'huispakketten' noemen. Deze zijn al online te bestellen vanaf 1 pakket. Een eigen private label kerstpakket kunt u zelf maken in onze showroom. Dit kan al vanaf 25 stuks. Vaak worden onze huispakketten gebruikt als inspiratie bij het kiezen van een gepersonaliseerd kerstpakket. Wilt u ook een kerstpakket maken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

  Keuze voor werknemer

  Tevens bieden wij ook een "eigen keuze concept"aan. Dat wil zeggen u geeft uw personeel een gepersonaliseerd doosje met daarin een presentje en de inloggegevens tot een online keuze omgeving. Daar kiezen zij een of meerdere cadeaus uit, welke dan per post thuisbezorgd worden. Graag maken wij voor u een offerte, neem hiervoor contact met ons op.Cocktail etagere kerstpakket

 • Onze showroom met nieuwe kerstpakket artikelen

  Deze maanden zijn we druk in de weer met het selecteren van nieuwe producten voor in onze kerst showroom. Eind juni is deze weer helemaal gereed voor de eerste bezoeken van onze klanten.

  Huispakketten

  Maritiem themaIn de periode waarin alle producten binnenkomen doen we ook meteen ideeën op voor onze huispakketten. Deze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn onze paradepaardjes, hiermee laten we zien wat de trends zijn en wat we allemaal in huis hebben. Wij verkopen veel van deze pakketten in kleinere aantallen, of onze grotere afnemers nemen dit pakket als inspiratie en voegen zelf nog een cadeau of fles drank toe aan het geschenk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om een bericht te ontvangen als deze pakketten online staan.

  ZelfGroene kerstpakket producten samenstellen in showroom

  Vanaf een afname van 25 pakketten kunt u een eigen kerstpakket voor uw personeelsleden maken. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Tilburg, u bent van harte welkom. Uiteraard maken wij ook graag een offerte voor u aan de hand van uw budget en wensen.

  Keuze concept

  Indien u de medewerkers zelf de keuze wilt bieden, kunnen wij voor u een gepersonaliseerde online omgeving opzetten. Hier kunnen uw medewerkers zelf een of meerdere cadeaus of een kerstpakket uitkiezen. Deze ontvangen zij vervolgens thuisbezorgd. Neem voor meer info contact met ons op.

 • Terugblik & vooruitblik

  Het zit er weer op, 2016 staat voor de deur. De kerstpakkettenmarkt blijft een aparte tak van sport, maar hier een terugblik op 2015 plus een vooruitblik naar het komende jaar.

  Online kerstpakket samenstellen

  Steeds meer zien wij de verschuiving naar het online kopen van het kerstpakket. Waarbij ook steeds meer vraag is naar het zelf samenstellen van het geschenk op de website. Op deze vraag gaan we proberen in te spelen in 2016. Hoe we dit aan gaan pakken laten we u natuurlijk snel weten.

  Showroombezoek

  Onze showroom wordt op dit moment verbouwd, zodat we in het nieuwe jaar weer helemaal fris van start kunnen gaan. Echter, wij merken ook vaker dat klanten niet meer de tijd nemen om zelf een eindejaarsgeschenk samen te stellen in onze showroom. Mensen hebben het te druk om hiervoor een paar uur uit te trekken. In plaats daarvan geven zij hun wensen aan ons door en wij verzorgen een offerte plus foto van het kerstpakket waarnaar ze op zoek zijn.

  Geen stekkers, maar lekkers

  Het heeft onlangs nog in de krant gestaan, Nederlanders hebben massaal poef opvouwbaar antracietongebruikte elektrische apparatuur in de kast liggen. Een pizzamaker, popcorn apparaat of chocoladefontein. Voor 2016 zetten we in op een leuk non-food cadeau met een aanvulling van food artikelen in zowel A-merk als fancy label. In de loop van 2016 zullen we u onze ideeën presenteren.

  Een cadeaubon mét

  De Tintelingen en dergelijke waren vanaf 2008 erg in opkomst. Destijds zagen we het als een trend, waar we op inspeelden met onze Geschenken EXPRES. We hadden gelijk toen we zeiden dat dit een trend was, niemand vraagt ons nog naar dit zogenoemde eigen-keuze-concept. Medewerkers vonden dit eenmaal leuk om te krijgen, maar elk jaar is ook saai. Wat we ook vaak horen van klanten is dat personeelsleden vinden dat er wel wat meer moeite in mag worden gestoken door de baas. Oftewel: met zo'n bon maakt hij zich er maar makkelijk vanaf. Wat wél in trek is, de cadeaubon mét: Een leuk kerstpakket(je) met een bon van bijvoorbeeld Bol.com. Want, wat kun je daar nou niet bestellen? Daar kan geen Pluim tegenop! Ook Mediamarkt cadeaucards en VVV-bonnen waren erg in trek.

  Last minute kerstpakket

  Een trend van de afgelopen jaren is ook dat mensen steeds later een pakket bestellen. Wellicht als gevolg van de crisis, maar vooral de kleinere bedrijven hebben nog diep in december 2015 ons via Google gevonden om een kerstpakket te bestellen. Natuurlijk heeft het voor een kleinbedrijf geen prioriteit om hier al in september mee in de weer te gaan. Daarom zijn wij blij dat we de medewerkers van deze bedrijven toch nog een mooi kerstpakket kunnen bieden.

3 artikel(en)