"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
 • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Levering op door u gewenste locatie

mvo

 • Eerste trends kerstpakketten 2018 gespot

  Ongelooflijk maar waar, de eerste beurs voor de kerstpakketten is alweer voorbij. Graag praten wij u bij over de kerstpakket trends voor 2018 die we gezien hebben.

  Goed doel

  Steeds meer bedrijven willen in het kerstpakket een fair-trade product of een product dat een goed doel steunt. Gelukkig worden deze producten ook steeds leuker en betaalbaarder, zodat het binnen het budget van het eindejaarspresentje past. Naast de bekende, slaafvrije chocolade van Tony's Chocolonely zagen wij ook leuke nonfood producten.

  Zonne-energie

  Om verder te borduren op de boodschap rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen, producten met een knipoog naar duurzame energie. We hebben enorm leuke cadeaus en speelgoed gezien die op zonlicht werken. Het speelgoed moet nog in elkaar gezet worden, dus dit is meteen een leuke activiteit voor het gezin.

  Hebbedingen

  Wat dacht je van een lichtslinger met als lampjes kleine potjes met kleine flamingo's, schelpjes of veertjes erin? Juist, die wilden wij ook meteen hebben!

  Het succesnummer van 2017, de vuurschaal deluxe, hebben wij ook weer gespot. Dit jaar hebben wij deze ook in roestkleur in ons assortiment. Verpakt met houtwol, wat houtblokken en een lekker drankje gegarandeerd succes.

1 artikel(en)