"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
 • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Levering op door u gewenste locatie

logo bedrukking

 • De Shirt Box, een origineel relatiegeschenk

  Hoe zorg je ervoor dat je overhemden kreukvrij aankomen op reis? Met de Shirt Box!

  Handige gadget voor relaties

  Overhemd doos

  De Shirt Box biedt ruimte aan 2 overhemden maar er kan bijvoorbeeld ook een laptop in. De box is erg stevig, dus een laptop kan er bijvoorbeeld ook veilig in opgeborgen worden. De box is verkrijgbaar in volledig zwart, volledig grijs of een luxe zwart-grijs combinatie. Personaliseer de box met uw bedrijfslogo als doming logo of een fullcolor opdruk.

  Relatiegeschenk idee

  De Shirt Box is de ideale reisgenoot van uw relaties, met een gewicht van maar 470 gram. Hij is duurzaam en volledig recyclebaar en wordt geleverd met 2 vouwplaten en een handleiding. Leuk idee: Wij vullen deze overhemdbox met luxe food of non food artikelen. U geeft uw klanten hiermee een uniek relatiegeschenk. Houd wel rekening met een levertijd van maximaal 6 weken.

  Overtuigd? Wij wel! Neem contact met ons op voor een passende offerte! Mail naar info@fritsbrabersbv.nl

  Overhemd relatiegeschenk

 • Logo bedrukking van producten

  Steeds vaker krijgen we de vraag of tassen of gadgets ook met logo bedrukt kunnen worden. En ja, logobedrukking is ook mogelijk! Wij helpen u graag met uw aanvraag.

  Logo op relatiegeschenk

  Weekendtas bedrukt

  Wij hebben diverse partnerships met de bekende namen in de bedrukkingswereld, zodat wij u altijd een scherpe prijs kunnen bieden.

  Dus of u nu paraplu's wilt met uw bedrijfslogo erop of een fietsbel met uw firmanaam, vraag het ons.

  Bedrijfsnaam in kerstpakket

  Wij krijgen ook vaak een product aangeleverd om mee te verpakken in het kerstpakket (dit doen wij overigens kosteloos). Veel mensen weten niet dat wij deze kalenders, pennen of handdoeken compleet kunnen leveren voorzien van het bedrijfslogo.

  Leuk ideetje: In het verleden heeft een relatie trolleys aan het personeel gegeven als kerstpakket. Hieraan verzorgden wij een bagagelabel met het full color logo van de firma erop. Een leuke finishing touch van het eindejaarsgeschenk!

  Koffertag bedrukt

2 artikel(en)