"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Musthaves voor het kerstpakket 2018

De zomervakantie is voorbij en na de eerste showroom bezoeken kan ik u vertellen wat de musthaves zijn voor in het kerstpakket van 2018.

TrolleykofferBlauw handbagage koffertje

Hoewel al jaren favoriet is de reiskoffer met 4 zwenkwieltjes dit jaar erg in trek als eindejaarscadeau. Het leuke van zo'n koffertje is dat je deze kunt vullen met een lekkere fles wijn en allerlei leuke foodartikelen. Dat ziet er heel erg leuk uit als de werknemer het uitpakt 's avonds thuis met het gezin. De trolleys zijn "cabin proof" wat betekent dat ze mee mogen in de cabine als handbagage. U kunt in onze showroom uw eigen koffer in komen pakken of wij maken een vrijblijvend voorstel voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

MosselenMosselpan kerstpakket

Als de R in de maand zit kunnen de lekkerste mosselen gegeten worden. Dit jaar hebben wij een prachtige mosselpan in ons assortiment met daarbij ook speciaal mosselbestek. Het pannetje is mede dankzij de leuke kleur erg in trek! Bekijk hier ons huispakket met de mosselpan en bestel hem direct.

 

 

XL glazen potGrote glazen windlicht met touw

De laatst musthave voor in het kerstpakket is een extra groot windlicht. Hartstikke leuk om te vullen met lichtjes of kerstdecoratie. U kunt online een kerstpakket samenstellen met dit product of bezoek onze showroom.

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u een afspraak maken in onze showroom? Dan kunt u mailen naar info@fritsbrabersbv.nl.