"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Kerstpakketten showroom is geopend

Afgelopen week hebben we onze showroom officieel geopend voor het kerstpakketten seizoen 2018! De eerste gasten bezochten de showroom om zelf een kerstpakket samen te stellen.

Onze huispakketten

Herman kerstpakket

Ieder jaar staan er op onze website pakketten en relatiegeschenken die wij onze 'huispakketten' noemen. Deze zijn al online te bestellen vanaf 1 pakket. Een eigen private label kerstpakket kunt u zelf maken in onze showroom. Dit kan al vanaf 25 stuks. Vaak worden onze huispakketten gebruikt als inspiratie bij het kiezen van een gepersonaliseerd kerstpakket. Wilt u ook een kerstpakket maken? Maak dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Keuze voor werknemer

Tevens bieden wij ook een "eigen keuze concept"aan. Dat wil zeggen u geeft uw personeel een gepersonaliseerd doosje met daarin een presentje en de inloggegevens tot een online keuze omgeving. Daar kiezen zij een of meerdere cadeaus uit, welke dan per post thuisbezorgd worden. Graag maken wij voor u een offerte, neem hiervoor contact met ons op.Cocktail etagere kerstpakket