"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Onze showroom met nieuwe kerstpakket artikelen

Deze maanden zijn we druk in de weer met het selecteren van nieuwe producten voor in onze kerst showroom. Eind juni is deze weer helemaal gereed voor de eerste bezoeken van onze klanten.

Huispakketten

Maritiem themaIn de periode waarin alle producten binnenkomen doen we ook meteen ideeën op voor onze huispakketten. Deze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn onze paradepaardjes, hiermee laten we zien wat de trends zijn en wat we allemaal in huis hebben. Wij verkopen veel van deze pakketten in kleinere aantallen, of onze grotere afnemers nemen dit pakket als inspiratie en voegen zelf nog een cadeau of fles drank toe aan het geschenk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om een bericht te ontvangen als deze pakketten online staan.

ZelfGroene kerstpakket producten samenstellen in showroom

Vanaf een afname van 25 pakketten kunt u een eigen kerstpakket voor uw personeelsleden maken. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Tilburg, u bent van harte welkom. Uiteraard maken wij ook graag een offerte voor u aan de hand van uw budget en wensen.

Keuze concept

Indien u de medewerkers zelf de keuze wilt bieden, kunnen wij voor u een gepersonaliseerde online omgeving opzetten. Hier kunnen uw medewerkers zelf een of meerdere cadeaus of een kerstpakket uitkiezen. Deze ontvangen zij vervolgens thuisbezorgd. Neem voor meer info contact met ons op.