"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Alternatieve geefmomenten

Natuurlijk zijn er naast Kerstmis nog een aantal hele leuke en originele geefmomenten om uw medewerkers te bedanken. Wij verzorgen ook voor deze gelegenheid uw cadeaus.

Halloween

Voor dit steeds populairder wordende griezelfeest hebben wij ook allerlei leuke gifts in het assortiment. Deze cadeaus zijn in de trend van het feest heel erg leuk te combineren met snoep en andere lekkernijen. U kunt contact met ons opnemen indien u geïnteresseerd bent.
Halloween pakket

 

Sinterklaas

Vaak wordt er ook iets lekkers gegeven voor de komst van Sint Nicolaas. Denk aan pepernoten, marsepein en een chocolade- of  banketletter. Wij hebben ook speciale sinterklaas dozen om dit geschenk in te verpakken. Neem contact met ons op voor meer info.

Nieuwjaar

In plaats van voor kerst wordt er ook voor het inluiden van het nieuwe jaar vaak een cadeau gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feestelijke producten zoals confetti kanonnen of een goede fles bubbels! Wij hebben al mooie geschenken voor deze gelegenheid in ons assortiment. U kunt ook een eigen eindejaarsgeschenk samenstellen vanaf 40 stuks in onze showroom. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken.
Kanonnen confetti in champagnefles zilver

 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.