"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

The summer is magic

De vakantie is begonnen, dus onze kerstpakketten showroom is weer geopend voor u. Wij hebben hele leuke zomerse themapakketten in ons assortiment.

Bella Italia

Bij geen enkel vakantieland heb je zo'n sterke associatie met eten: Italië! De Italiaanse keuken is geheel geïntegreerd bij de Nederlanders, pasta staat bij velen wekelijks op het menu.

Kerstpakket italiaans Kerstpakket "Gustosa pizza"

Onze huispakketten collectie bevat daarom ook enkele met smakelijke specialiteiten uit dit land. Met als nieuwe trend de verfrissende limoncello.

Green dreams

De kleur groen was 15 jaar geleden samen met rood dé kleur voor het kerstpakket. Nu is groen weer helemaal terug, dan wel in lichtere tint, vaak met een botanisch thema.

Bladeren kerstpakket Kerstpakket "Botanic green"
Green christmas Kerstpakket "Green hornet"

Hello sunshine

Om helemaal het zonnetje in huis te halen hebben wij vrolijke en kleurrijke items in de kerstpakketten showroom. Uiteraard hebben wij hiermee ook wat mooie geschenken samengesteld.

Kerstpakket kleurrijk Kerstpakket "Limonade"
Shopper XL Kerstpakket "Blue ivy"

 

U kunt deze zomerse pakketten bestellen in onze online winkel . U kunt deze geschenken natuurlijk ook als inspiratie gebruiken in onze showroom in Tilburg, maak geheel vrijblijvend een afspraak en stel uw eigen kerstpakket samen vanaf 40 stuks. Geen tijd om naar Brabant te komen? Stel dan op het web uw kerstpakket samen in onze keuze module.

Graag tot ziens!