"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Online samenstellen

Mocht u geen tijd hebben om een bezoek te brengen aan onze showroom en weet u al waar u naar op zoek bent? U kunt bij ons online een kerstpakket maken. Probeer onze keuze module op het web.

1. Cadeau

De basis van het kerstpakket is vaak het nonfood product dat erin zit. Uit onze ervaring is gebleken dat dit vaak het item is waar het kerstpakket omheen wordt gebouwd. U start dus eerst met het selecteren van een of meerdere cadeauartikelen.

Luxe kerstpakket goud

2. Food

Nu gaat u op zoek naar bijpassende etenswaren en non-alcoholische drankjes voor in het kerstpakket. Vaak in de kleur of sfeer van het cadeau. Gebruik onze huispakketten als inspiratie of laat uw fantasie op de vrije loop. Bent u op zoek naar fair trade producten of biologische fooditems? Gaat u voor een kleur of landenthema? U kunt uit een groot assortiment uw keuze maken. Vind u het toch lastig om online uw keuze te maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom om zelf uw eindejaarsgeschenk samen te stellen.

Touch of gold food

3. Lekker drankje

De volgende stap ik het selecteren van een alcoholische drank. Dit is natuurlijk een optionele keuze, u kunt deze stap altijd overslaan.

Biologisch bier La Trappe Puur

4. Inpakken

De laatste stap is de keuze van de verpakking van het kerstpakket. Hier bieden wij traditionele kerstpakket dozen of een moderne box.

Doos hout kerstpakket

En dan?

Wij gaan voor u aan de slag en maken een scherpe offerte met daarbij natuurlijk een mooie foto van het door u gemaakt kerstpakket. Het op internet samenstellen van uw eigen pakket is al mogelijk vanaf 40 stuks.

Zo simpel is het! Ga aan de slag.