"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Dít wilt u zeker in uw kerstpakket

Op dit moment richten wij onze showroom en website weer in. Wij willen u graag alvast kennis laten maken met ons inspirerende assortiment van 2017, zodat u denkt: "Dit wil ik geven in het kerstpakket!"

Musthave voor kerstpakket

Hieronder vindt u een selectie van onze beste gifts voor in uw eindejaarsgeschenk. Deze foto's delen wij regelmatig op onze Instagram pagina en tevens op Facebook. Natuurlijk kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief, maar via social media zult u ons regelmatiger voorbij zien komen.