"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Verantwoord genieten mag weer

De afgelopen jaren voerden diverse "verantwoorde" trends in het kerstpakket de boventoon. Voorbeelden van opvallende trends waren complete kerstpakketten voor goede doelen, met biologische producten en het thema actief bezig zijn. Sinds vorig jaar merken we dat genieten weer mag, hetzij verwantwoord.

"Lekker (verantwoord) ding!"Verantwoord kerstpakket met slaafvrije chocolade

Afgelopen jaar merkten we al dat er steeds meer gekozen wordt voor snoep en snacks in het eindejaarsgeschenk. Er is ook zoveel lekkers om te geven dat tegelijk ook het maatschappelijk verantwoord doel dient. Een voorbeeld hiervan is de verrukkelijke slaafvrije chocolade van Tony's Chocolonely.

Zelf aan de slag

In 2013 werd de medewerker à la "Heel Holland Bakt" zelf aan het werk gezet met allerlei ingrediënten voor een taart of ander baksel in het kerstpakket. Het jaar daarop volgde de moestuin trend, natuurlijk getriggerd door de Albert Heijn moestuintjes spaaractie. Het idee van producten geven waarmee de medewerker zelf aan de slag moet blijft, maar dan mag het vooral om te smullen zijn.

Kook en genietPasta of pizza saus

Het traditionele kerstpakket met soepen en hartigheden wordt spontaan een Italiaans themapakket. De Italiaanse keuken is helemaal ingeburgerd in de Nederlandse huishoudens. Pasta's en pizza's bereiden kun je zo gek maken als je zelf wilt. Geef daarom het "dolce vita"  cadeau met daarbij een heerlijke fles limoncello.

 

Borrelen of tapas etenGeniet van tapas met dit draaiend plateau met schaaltjes

Het kerstpakket mag weer gezellig zijn, in plaats dat de ontvanger op pad gestuurd wordt moet hij maar een lekker genieten. Met een mooie borrelplank of tapas plateau plus benodigdheden wordt hij of zij rond de tafel gezet met vrienden of familie.