"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Trends kerstpakket 2017

Ongelofelijk maar waar, de afgelopen weken hebben wij al diverse kerstpakket beurzen bezocht. Dit zijn de trends voor 2017 die ons opvielen.

Food: neutraal & luxueus

De food artikelen voor in de pakket zijn qua verpakking minder opvallend dan Wish upon a starvoorgaande jaren. Zelfs lijnen met  "Holland" thema zijn minder opvallend in hun kleuren. Dit maakt het makkelijker om binnen de food producten te combineren met andere lijnen en de eventuele cadeaus in het pakket.

limoncelloOndanks dat de kleuren somberder zijn, is het thema van de verpakkingen luxer. Er wordt meer gebruik gemaakt van foto's van de inhoud van de verpakking. De foodproducten zijn ook wat exclusiever geworden, denk hierbij aan appeltaart, luxe koekjes of limoncello.

Uitzondering op deze soberheid is een lijn met geïllustreerde bananenbladen op de verpakkingen. Deze themalijn sluit heel goed aan bij wat we hebben gezien bij het aanbod aan nonfood gifts.

Cadeaus: kleurrijk & "fout"

Dflamingo servettene trend voor 2017 die het meest opvalt zijn de bonte kleuren en de goud-, zilver- en kopertinten. Noem het exotisch of Ibizastijl, niks is te gek. Wat dat betreft is het gunstig dat de verpakkingen van de voedingsmiddelen wat neutraler zijn.

Wat wij origineel vonden waren de servetten met de bananenbladeren (daar zijn ze weer), flamingo's en papegaaien. goud bestek

Vooral in de lijn van keukenbenodigdheden en -gerei zagen we veel de goud- en koperkleuren terug komen. De Vintage-lijn van Amefa was daarbij wel een eyecatcher. Deze hippe bestek sets in de kleuren goud en koper zijn zeker een leuk cadeau-item.

Een opvallende ontwikkeling in 2016 was dat er veel lekkers in het kerstpakket mocht. Tapas, borrelen, zoetwaren, bruikbare producten voor een gezellige avond waren gewild. Hierop voortbordurend en in combinatie met de kleurrijke trend van 2017 zijn deze tapasplanken of borrelplankentapasplank ibiza style

Bekijk al onze kerstpakketten voor 2017