"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Met welk pakket zit je altijd goed?

Bezoekers van onze showroom zijn vaak onzeker: "Hoe kies ik een origineel kerstpakket waarmee ik alle personeelsleden blij maak?" Dan zeggen wij: "Dat gaat niet gebeuren!" Het is simpelweg niet mogelijk om een doos te vullen met producten die iedereen állemaal lust en/of mooi vindt.

Hoe pak ik het dan aan?

Belangrijk is in eerste instantie te weten wat er de afgelopen jaren cadeau is gedaan. Zat er een non food cadeau in de kerstpakketten of waren het alleen etenswaren? De volgende vraag is: wat waren de reacties op het eindejaarsgeschenk? Houd natuurlijk ook rekening met de verschillende afdelingen in het bedrijf. Werken er vooral stoere mannen of is het merendeel vrouw? Zijn er mensen die wegens geloofsovertuiging bepaalde producten niet mogen hebben?

Wat is altijd goed?

Een grote, goedgevulde doos krijgen is natuurlijk altijd leuk. Jaren geleden waren cadeaubonnen of keuzeconcepten erg in trek. Maar onze ervaring leert dat dit vaak maar eenmalig gegevens wordt. Medewerkers vinden dat de werkgever zich met zo'n bon er maar gemakkelijk vanaf maakt. Een kerstpakketdoos meekrijgen naar huis en die daar met het gezin uitpakken geeft veel meer blijk van waardering. Toch bang dat niet iedereen blij zal zijn? Combineer dan een cadeaukaart met een traditioneel kerstpakket.

Om zeker te weten dat u goed zit, vertrouw dan op onze ervaring en bestel hier een van onze huispakketten.

Wilt u zelf kiezen? Stel zelf een pakket samen op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom.

food kerstpakket kopenKerstpakket maken