"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Kerstpakket online zelf samenstellen

Het is zover, hij is online: onze kerstpakketten keuze module. Stel zelf een kerstpakket samen op onze website met deze handige tool.

Hoe werkt het?Kerstpakket zelf online maken

Ga naar www.fritsbrabersbv.nl/zelf-kerstpakket-samenstellen-online en vul daar uw gegevens in. Wat belangrijk is: het aantal eindejaarsgeschenken en het budget per pakket. U heeft de keuze uit cadeaus in non food, wijnen, bieren en cadeaubonnen. Zo stelt u zelf een geschenk samen dat helemaal naar uw wens is!

 

Proeven en voelen

Indien u toch liever alle kerstproducten zelf bekijkt bent u ook van harte welkom in onze showroom in Tilburg. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken om bij ons zelf een kerstpakket te maken voor uw medewerkers. Bel met 013-5711538 of mail info@fritsbrabersbv.nl 

Tilburg kerstpakket bestellen