"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Een kerstpakket in de zomer slijten

De zomervakantie loopt op zijn einde ook hier in het zonnige zuiden van het land. Sinds februari zitten wij alweer midden in de kerstsfeer en zijn wij bezig met het samenstellen van onze huispakketten.

Zomers kerstfeest gewenstKerstpakket bestellen zomer 2016

Niemand denkt aan kerstpakketten als het dertig graden is. Toch hebben wij onze eerste gasten in de showroom reeds in juli mogen ontvangen. Gelukkig hoeven ze daar niet meteen de wintermaanden in te duiken, onze showroom bevat ook veel zomerse thema's als tapas en barbecue.

Komt u op de koffie, of hebt u geen tijd?

U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom, een kerstpakket uitzoeken is iets waar toch vaak de zintuigen bij komen kijken. Mocht u geen tijd hebben en toch een offerte van ons willen ontvangen. Geef uw wensen dan aan ons door en wij gaan voor u een origineel kerstpakket samenstellen. Tevens kunt u in onze online keuzemodule uw eigen kerstpakketten uitkiezen en dan sturen wij u een foto plus offerte toe.

Voor vragen kunt u ons bellen 013-5711538 of mailen info@fritsbrabersbv.nl