"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Retro look kerstpakket

Voor dit jaar zien we een voortzetting van de retro trend van afgelopen jaren. Ook dit jaar zijn er etenswaren verkrijgbaar in een retro verpakkingen, maar nog veel leuker, de cadeaus voor in de kerstpakketten ook! In deze blog willen wij u alvast wat leuke producten in deze trend laten zien voor het kerstpakketten seizoen 2016. Wij hopen u hiermee te inspireren om hiermee een origineel kerstpakket samen te stellen.

Gouwe ouwe: Exota frisdrank

De afgelopen jaren waren het vooral voedingsmiddelen in het eindejaarsgeschenk die in een jaren vijftig of jaren zestig verpakking zaten. Ook dit jaar hebben wij mooie fancy verpakkingslijnen in deze stijl. De food lijn 'Vanouds Gezellig' gaat zelfs verder terug in de tijd, met een nostalgische uitstraling van een winkeltje van vroeger. Ook dé frisdrank van vroeger, Exota, hebben wij in ons assortiment.

retro kerstpakketproducten exota groothandel

Retrolook apparaten

Wat vorig jaar vooral terug te zien was op de verpakkingen van food heeft nu weerslag op het gehele cadeau assortiment. Wat betreft elektronica hebben wij geweldige keukenapparatuur in de ouderwetse fifties uitstraling in aantrekkelijke pasteltinten. Ook de verpakking van deze apparaten is geheel in stijl, iets dat meteen sfeer uitstraalt.

roze weegschaal retro AEG retro radio

Herinneringen ophalen

Bij het verleden horen natuurlijk ook geweldige herinneringen uit vroeger tijden. Daarom hebben we voor opa, oma, vader en moeder een origineel naslagwerk geselecteerd. Verkrijgbaar in vier verschillende titels en kleuren kunt u zich opmaken voor "a trip down memory lane". Lees hoe het was om huisvrouw te zijn in de jaren 50, 60 en 70. Welke muziek luisterde men in de 50s en 60s? En welke auto's reden er toen rond? Een verrassend item voor in uw kerstpakket waar makkelijk mee te combineren is.

boek

Oldies als nieuw

Naast bovengenoemde producten hebben wij tevens leuke glazen en flessen in deze stijl. Wederom worden deze gecombineerd met lichtere kleuren, maar zijn ook verkrijgbaar in zwart-wit. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om zelf een kerstpakket samen te komen stellen. Binnenkort is het ook mogelijk om online een kerstpakket samen te stellen.

Jaren vijftig kerstpakket Sapglazen kerstpakket