"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

"Hé een boek in m'n kerstpakket!"

Ieder jaar proberen we onze klanten te verrassen met originele ideeën voor in het kerstpakket. In deze blogpost willen wij u kennis laten maken met diverse boektitels die hartstikke leuk zijn om te krijgen.

Creatief cadeau

Wreck this journal, een origineel kerstgeschenk voor uw creatieve medewerkers. Het idee is simpel: in het boek staat op bijna elke pagina een artistieke opdracht, welke op die pagina uitgevoerd dient te worden worden. De resultaten zijn prachtig en ieder uniek. Typ de boektitel maar eens in op Google en u zult zich verbazen.

IMG_1941 Wreck this journal pagina

Je vrienden en je bucketlist

Een leuk boek voor een jeugdiger kerstpakket is Het beste vriendenboek, hiermee kom je alles te weten over je vrienden en hoor je hoe ze over jou denken. Uit dezelfde serie komt Het bucketlist boek, waarin een lijst met dingen staat die je gedaan móet hebben in je leven. Dit boek is leuk voor alle leeftijden om te krijgen. Beide boeken zijn in neutrale kleurstelling, dus leuk te combineren met verschillende food producten.

Vriendenboek voor volwassenen Bucket list cadeau

Boeken met eten & drinken

Naast deze boeken hebben we ook wat traditionelere boeksoorten in het assortiment, maar dan met een apartere twist. Een leuk relatiegeschenk is bijvoorbeeld Bier & kaas, naar eigen zeggen cultureel vuurwerk voor levensgenieters. Een titel wat meer op het randje is Vijfitg tinten kip. Dit is een bestseller uit de VS, een parodie kookboek op Fifty shades of grey met verrukkelijke kiprecepten. Grappig om los cadeau te geven aan uw relaties, maar ook fijn  te combineren met wat kruiden en andere kookproducten in een kerstpakket.

Bier & Kaas Gin & tonic uit Nederland
Kip recepten boek Koffie van plant tot in je kopje