"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Trends 2016: marmer, pastel, whisky & water

Deze maand zijn er al diverse beurzen waar de laatste noviteiten voor het kerstpakket van 2016 gepresenteerd worden. Wij hebben wat onderzoek gedaan en presenteren u de trends die wij gespot hebben op het gebied van non food en food.

Marmer

de marmerlook is een woontrend die helemaal aan het terugkomen is. Ikea adverteert op dit moment met een luxe keuken met marmeren blad en ook bij de exposanten zagen wij deze trend terug. Tapasplanken en schaaltjes met gemarmerde look werden volop gepresenteerd.

Plank marmer Gemarmerde houten tapasplank
Serveerplank gemarmerd Serveerplank hout en marmerlook

Pasteltinten

Niet alleen de mode voor dit jaar bevat pasteltinten, maar ook de kerstpakketartikelen. De producten die wij zagen in pastelkleur waren onder andere: Hamamdoeken, verzorgingsproducten, zoetwaren en servetten. Voor dames is dit natuurlijk heel erg leuk om te krijgen als kerstgeschenk.

 

Hammam handddoek Hamamdoeken in alle kleuren
Wiebertjes servet in roze Servetjes in pastel
Healing in harmony Treets Traditions in lila

 


Whisky

Whisky drinken is natuurlijk geen trend, maar er mag nu meer aandacht aan besteed worden. Vooral de whiskyglazen en de bijbehorende whiskysteentjes die je gebruikt om je whisky te koelen zijn erg populair. De ijsstenen van graniet functioneren als ijsblokjes zonder dat er water in de whisky komt.

Ijssteentjes Whisky steentjes om de drank mee te koelen

Water

Een gezonde levensstijl is steeds meer prioriteit aan het worden. Daar hoort het drinken van water natuurlijk ook bij, maar dan op een hippe manier. Neem je eigen water mee onderweg, eventueel met toevoeging van een smaakje door middel van groente, fruit en kruiden.

Ibiza water blauw Solan de Cabras water
Drinkfles zonder tuitje Rosti Mepal Just Water

 

Over een paar weken zullen we een nieuwe blog posten met daarin wat leuke trends in literatuur en elektronica.