"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Terugblik & vooruitblik

Het zit er weer op, 2016 staat voor de deur. De kerstpakkettenmarkt blijft een aparte tak van sport, maar hier een terugblik op 2015 plus een vooruitblik naar het komende jaar.

Online kerstpakket samenstellen

Steeds meer zien wij de verschuiving naar het online kopen van het kerstpakket. Waarbij ook steeds meer vraag is naar het zelf samenstellen van het geschenk op de website. Op deze vraag gaan we proberen in te spelen in 2016. Hoe we dit aan gaan pakken laten we u natuurlijk snel weten.

Showroombezoek

Onze showroom wordt op dit moment verbouwd, zodat we in het nieuwe jaar weer helemaal fris van start kunnen gaan. Echter, wij merken ook vaker dat klanten niet meer de tijd nemen om zelf een eindejaarsgeschenk samen te stellen in onze showroom. Mensen hebben het te druk om hiervoor een paar uur uit te trekken. In plaats daarvan geven zij hun wensen aan ons door en wij verzorgen een offerte plus foto van het kerstpakket waarnaar ze op zoek zijn.

Geen stekkers, maar lekkers

Het heeft onlangs nog in de krant gestaan, Nederlanders hebben massaal poef opvouwbaar antracietongebruikte elektrische apparatuur in de kast liggen. Een pizzamaker, popcorn apparaat of chocoladefontein. Voor 2016 zetten we in op een leuk non-food cadeau met een aanvulling van food artikelen in zowel A-merk als fancy label. In de loop van 2016 zullen we u onze ideeën presenteren.

Een cadeaubon mét

De Tintelingen en dergelijke waren vanaf 2008 erg in opkomst. Destijds zagen we het als een trend, waar we op inspeelden met onze Geschenken EXPRES. We hadden gelijk toen we zeiden dat dit een trend was, niemand vraagt ons nog naar dit zogenoemde eigen-keuze-concept. Medewerkers vonden dit eenmaal leuk om te krijgen, maar elk jaar is ook saai. Wat we ook vaak horen van klanten is dat personeelsleden vinden dat er wel wat meer moeite in mag worden gestoken door de baas. Oftewel: met zo'n bon maakt hij zich er maar makkelijk vanaf. Wat wél in trek is, de cadeaubon mét: Een leuk kerstpakket(je) met een bon van bijvoorbeeld Bol.com. Want, wat kun je daar nou niet bestellen? Daar kan geen Pluim tegenop! Ook Mediamarkt cadeaucards en VVV-bonnen waren erg in trek.

Last minute kerstpakket

Een trend van de afgelopen jaren is ook dat mensen steeds later een pakket bestellen. Wellicht als gevolg van de crisis, maar vooral de kleinere bedrijven hebben nog diep in december 2015 ons via Google gevonden om een kerstpakket te bestellen. Natuurlijk heeft het voor een kleinbedrijf geen prioriteit om hier al in september mee in de weer te gaan. Daarom zijn wij blij dat we de medewerkers van deze bedrijven toch nog een mooi kerstpakket kunnen bieden.