"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Van Gogh 2015 - 125 jaar inspiratie

Zelfportret met grijze vilten hoed, 1887Op 29 juli is het 125 jaar geleden dat Vincent Willem van Gogh in het Franse Auvers-dur-Oise op 37-jarige leeftijd is overleden.
Tegenwoordig wordt Van Gogh gezien als een van de grote schilders van de 19e eeuw. Toch heeft de in het Brabantse Zundert op 30 maart 1853 geboren schilder in zijn leven waarschijnlijk maar één schilderij verkocht. De erkenning kwam dus pas later.

amandelbloesem
In 2015 wordt Van Gogh daarom geëerd en worden er uiteenlopende evenementen georganiseerd rondom het Van-Gogh-jaar.

 

Voor uw kerstpakket hebben wij ook inspiratie opgedaan.

Pakket "De Brabander"

Kado tips

Pakket "De Brabander"                                                  Kado tips

 

VVV Tilburg wandelgids

Brabander met een vleugje Tilburg

Als 13-jarige jongen werd hij ingeschreven aan de Rijks Hogere Burger School Koning Willem II te Tilburg, toen gevestigd in het voormalige paleis van Koning Willem II, het huidige Paleis-Raadhuis van Tilburg.

In het tweede jaar werd hij echter van school gehaald, waarschijnlijk omdat zijn vader  de school niet kon betalen. In die korte periode woonde hij aan de Korvel 57, het huidige Sint Annaplein te Tilburg.

Het VVV Tilburg heeft een speciale thema wandeling `Vincent van Gogh in Tilburg` samengesteld, gepresenteerd in een leuke gids met allerlei wetenswaardigheden. Vindt u dit ook een leuk idee voor in het kerstpakket? Wij regelen het graag voor u!

 

 

vincent themalijnMaak kans op toegangskaarten voor het
Van Gogh Museum in Amsterdam.

 

Iedereen die dit eindejaar in het kerstpakket een Van Gogh-verpakking ontvangt van Tastemakers kan kans maken op toegangskaarten voor het Van Gogh Museum in Amsterdam, waar vele originele werken van de kunstenaar in volle glorie te bewonderen zijn. Neem contact op voor meer info >>>
Op elke verpakking uit deze themalijn staat namelijk een QR code. Door deze te scannen krijgt men een formulier te zien waarop enkele gegevens ingevuld moeten worden. Mocht men geen QR-code kunnen scannen, dan kan men heel eenvoudig naar www.tastesgood.nl/vincent
Deze actie loopt t/m eind februari 2016. In de maand daarna worden de winnaars door Tastemakers op de hoogte gesteld. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.