"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Trends 2015

De trend in 2015 is om zelf aan de slag te gaan. In de (moes)tuin, de keuken of achter de naaimachine. En het is toch fantastisch om daarna vol trots het resultaat te laten zien / proeven.

kruidenkweeksetLEKKER HOLLANDS

Heeft u het ook gezien op tv? Er wordt hard gewerkt in de moestuinen en in de keukens. Wie wordt er nu niet geïnspireerd door al die programma’s. Of men nu op het platteland woont of in een appartement in de stad, kruiden, groente en fruit uit eigen tuin of keuken zijn altijd leuk. Gezond en heel lekker! En voor jong en oud.

En heeft u ook groene vingers? Wij hebben daar natuurlijk rekening mee gehouden. In ons assortiment zitten heel leuke kweeksetjes waarmee u direct aan de slag kunt. Allerlei leuke verpakkingen, compleet met grond, zaden en plantinstructies. Leuk idee voor in een kerstpakket.


 

themalijn  trends-2015-3 trends-2015-4

BAKKEN IS SAMEN GENIETEN

Sla de schort maar voor en zet de koksmuts maar op. Heerlijk, die verse appeltaartgeur in huis. Heel Holland is er druk mee bezig.

U vindt bij ons een lekker uitgebreid assortiment aan bakproducten. Leuke themalijnen, inspirerende receptenboeken. Heel compleet, u kunt direct aan de slag. Alle ingrediënten en bakvormen zijn aanwezig.

Of denk eens aan een handige elektrische wafelmaker of cupcakemaker. Helemaal nieuw dit jaar is de elektrische High-tea-cake-maker, in een handomdraai maakt u 8 verschillende cakejes. Versieren en smullen maar. Leuk idee voor in een kerstpakket.