"Nog 128 dagen tot Kerst
0 item | € 0,00
Heeft u een vraag? Bel 013 - 571 15 38
Zelf samenstellen? Maak een afspraak ›
  • Breed assortiment aan producten, ook A-merken
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Levering op door u gewenste locatie

Goede doelen

Pakketten zijn er in vele soorten. De een houdt van klassiek, de ander van modern. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat is ook de insteek geweest van onze inkopers: geschenken met voor ieder wat wils.

Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Het steunen van goede doelen speelt daarbij een steeds groter wordende rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast uw goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket.

Diverse pakketten in ons assortiment bevatten artikelen waarmee door het aanschaffen van dat pakket het goede doel gesteund wordt. Dit wordt speciaal aangegeven bij de pakketten.

Mooie donaties aan diverse goede doelen gaan door in 2015!

In 2014 hebben veel werkgevers kerstpakketten gekozen met artikelen waarvan er via de speciale leveranciers automatisch een deel van de opbrengst werd afgedragen aan het goede doel. Ook in 2015 gaan ze hiermee door!

 

goede-doelen-1 goede-doelen-2

Resultaten 2014: 

Onze leverancier Tastemakers heeft het mooie bedrag van € 47.210,- gedoneerd.
Aan De Voedselbank € 21.087,- & Jeugd Sport Fonds € 13.061,- & Oranje Fonds € 13.061,-.

Wendy van Dijk, ambassadeur van Make-A-Wish, heeft begin dit jaar een totaalbedrag van € 64.058,50 overhandigd gekregen. Drie van onze leveranciers (Bickery Food Groep, Kapimex en Baka Verpakkingen) hadden vanuit de MVO gedachte samen het Wensboompakket ontwikkeld, waarbij voor elk verkocht artikel een afdracht gedaan werd aan het goede doel. Veelvuldig zijn deze artikelen afgelopen jaar verwerkt in een kerstpakket.